Home

Welkom op de site van de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard (EGHW).

Kies hieronder wat het meest op u van toepassing is om doelgerichte informatie te vinden:

 
Huisvesting
Huisvesting De Poort

Lees meer over de nieuwbouwplannen van de EGHW in onderstaande brochure:

Huisvesting De Poort (2014)

 

Mededelingen
13 oktober - Thema-Avond

themaavond-13-oktober-2015

 
Kennismakingscursus

Kennismakingscursus-najaar-2015De Kennismakingscursus is voor mensen die nieuw zijn en zich willen invoegen in de gemeente. De cursus bestaat uit 6 maandagavonden. Op deze avonden wordt open en eerlijk uitgelegd waar onze gemeente voor staat en wat onze Bijbelse opvattingen zijn. Na deelname aan de cursus weet u waar de EGHW voor staat en kunt u beslissen of u zich wilt laten invoegen.

De cursus wordt gegeven door de oudsten en zal plaatsvinden in Pand 75 aan de Oostdijk 75 te Oud-Beijerland. Vanaf 19.45 uur is er koffie en thee. Aanvang om 20.00 uur.

De Kennismakingscursus start maandag 26 oktober as.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar onderwijs@eghw.nl.

Van harte welkom!

 

Voor meer informatie over onderwijs en cursussen, klik hier voor de onderwijsbrochure

 
Getrouwd! En nu?

Getrouwd! En nu?Huwelijkstraining_voor_mannen_-_Grandia_CPW

De huwelijkstraining ‘Getrouwd! En nu?’ is bedoeld voor (aanstaande) getrouwde mannen die willen leren vanuit het Woord van God over hoe ze de man kunnen worden die God voor hun vrouw in gedachten heeft. Deze huwelijkstraining wordt gegeven door Wim Grandia. Het huwelijk is één van de mooiste gaven van God. Hij heeft het zo bedacht om een man en een vrouw tot ‘vrienden voor het leven’ te maken. De manier waarop ze elkaar liefhebben is zo uniek dat het met niets anders te vergelijken is, dan alleen met de manier waarop Christus zijn gemeente heeft liefgehad en gediend tot in de dood. Het huwelijk is door God bedoeld als een plaats van geluk, eenheid, veiligheid en liefde. Toch is het voor veel mensen een teleurstellende ervaring of zelfs een desillusie geworden en lopen steeds meer huwelijken op de klippen. Ontdek Gods heilige principes voor het huwelijk en welke rol jij daarin als man van Hem hebt gekregen.

De cursus bestaat uit 3 donderdagavonden: 12, 19 en 26 november en wordt gehouden in de aula van de WvO. 

AVOND 1

∙ De bijbelse principes van het huwelijk
∙ Je vrouw liefhebben en dienen

AVOND 2

∙ De vijf liefdestalen in de praktijk
∙ Communicatie moet je leren

AVOND 3

∙ Seks zoals God het heeft bedoeld
∙ Liefde die steeds overvloediger wordt

Deelname kost € 52,50. De cursus kost € 30 en € 22,50 voor een uitgebreid werkboek en de speciale manneneditie van het boek ‘De vijf liefdestalen’ van Gary Chapman. Aanmelden via: onderwijs@eghw.nl