Home

Welkom op de site van de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard (EGHW).

Kies hieronder wat het meest op u van toepassing is om doelgerichte informatie te vinden:

 
Informatie Samenkomst
Mededelingen
11 mei - Doopbespreking

Doopbespreking-11-05-2016"Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest ..." (MattheĆ¼s 28:19).

Iedereen die Jezus heeft aangenomen als Redder en Heer kan dan door onderdompeling in water worden gedoopt in de naam van de Here Jezus. Door deze doop wordt openlijk getoond dat iemand afscheid neemt van de wereld en zijn/haar leven als zondaar, om voortaan als discipel van Jezus Christus te leven. Met deze stap 'beken je kleur': je maakt duidelijk welke weg je kiest en dat je aan Jezus' kant staat. Tijdens deze avond wordt vanuit de Bijbel onderwijs gegeven over de doop en is er uitgebreid de tijd om op vragen in te gaan. We gaan er van uit dat u voor het bezoeken van de doopbespreking onze brochure (zie foldertafel of www.eghw.nl) over de doop hebt doorgelezen. Het bijwonen van de doopbespreking is geheel vrijblijvend.

De avond zal worden gehouden in Pand 75 aan de Oostdijk 75 te Oud Beijerland en begint om 20.00 uur (koffie en thee: 19.45 uur)

U kunt zich aanmelden via onderwijs@eghw.nl

 

 

Huisvesting
Huisvesting De Poort

Lees meer over de nieuwbouwplannen van de EGHW in onderstaande brochure:

Huisvesting De Poort (2014)